Jotenkin tuntui, että tänään ei aivan luistanut. Koira ei tuntunut käteen aivan passelilta ja vähän kaikesta oli huomautettavaa. Ratana oli alla oleva rapustus, komentteja siitä:
-Alku lähti ikäänkuin pakkovalssiasetelmista hypyn kolme takaa. Hyppy 2 piti käydä merkkamassa koiralle. Merkkaus piti suunnata oletettuun koiran hypyn 2 ponnistuskohtaan. Tätä piti tehdä useampi toisto ennen kuin meni nappiin. Mutta meni kuiten. Siirtyminen 2:lta 3:lle ei kuitenkaan ollut aivan se ideaalein.
-Hyppyjä 6-8 treenattiin useamman kerran. Kutoselle piti saada kunnon vekki, jottei koira merkannut hyppyä 11. Hypylle 8 treenattiin takaaleikkausta. Kohta toimi yllättävän hyvin valsseillakin.
-10-11 tehtiin sekä valssilla että eteenleikkauksella. Kummatkin olivat hyviä vaihtoehtoja. Valssi erityisesti piti muistaa tehdä tarpeeksi aikaisin, jotta kaaresta tuli lyhyt, eikä koira bongaisi keinua.
-13:lle toimi niisto-persjättö hyvin, Eeva teki Tassun kanssa kierrättämisen lisäksi ja se näytti kuiten ihan hyvältä, joten se pitää joskus treenata kans.
-16 takaakierto meni hyvin. Sain askelmerkit jotenkin kohdalleen ja heitto esteen taakse onnistui hyvin, kivaa!
-Työntö 21:lle piti myös tehdä useamman kerran. Saada ajoitus toimimaan siten, että sopivasti lähettää esteelle, muttei aivan idioottina juokse koko matkaa mukana. Tuossa Harris otti parit kiellotkin.
-23-24 pystyin ottamaan valseillakin ja toimi, mutta otettiin myös takaaleikkauksena.

-28:lle treenattiin sitten sylkkäriä ja valssia. Molemmat toimi, jopa valssitkin. Sylkkäriä joudutiin taas muistelemaan, että tullaan tähän kun sanotaan, eikä hypätä aluksihyppyä.

Harris putos myös puomilta, vaikka otti aluksi kiellon siihen. Keinua voitas ruveta ottamaan tehotreeniin, nyt kun kontaktien kanssa alkaa näkymään valoa tunnelin päässä. Valssit alkaa hiljalleen sujumaan.

1269597757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e