Kävin viiee viikolla agittamassa päiväseltään koko poppoon kanssa. Viime yksäreiden jälkeen ikään kuin valkeni, mitä Harriksen tarttee treenata kontaktien ja keppien lisäksi. Treenattiin sylkkäreitä ja poispäinkäännöstä ja keskityttiin nimenomaan tuohon haltuun ottoon. Vaadin Harrista tulemaan käteen, enkä antanut sen mennä hypylle. Kyllä siinä toistoja tarvittiin, ja kyllä noita joudutaan tekemään uudestaakin, mutta aika hyvä pohja tuohon saatiin. Tehtiin myös muutamat toistot keppejä ja kontakteja ja tulokseksi saatiinkin ihan kivoja kokonaisuuksia. Olen pitänyt  taas targettia puomin lopussa, jotta saadaan himmailua pois.

Jepen ja Vilin kanssa ei ollut oikeastaan, mitään erikoista juttua. Tehtiin toki noita samoja, mitä Harrikenkin kanssa. Vili kyllä osas jutut vaikkei ollut pitkään aikaan niitä tehnyt. Jepen kanssa tiivisteltiin käännöksiä.

Nyt ollaan käyty viikolla jäällä ja tultu metsän kautta takas. Nuo koirat on kyläl yksilöitä. Umpihangessa eteneminen ottaa varmasti pikku koirien lihaksille ja kunnon päälle, mutta toisaalta sehän on se tarkoituskin. Jäällä Harris johtaa laumaa ja tekee latua. Polun pohjan puolestaan auraa Vili pupuloikalla. Jeppe käy aina välillä tekemässä johtajan hommia, mutta jättää sen mielellään nuorille. Tänään kyllä huomasi, että pakkanen on hellittänyt, Vilin rintakarvat, tassut ja mahanalunen oli täynnä pieniä lumipallloja. Samoiten palloja oli jopa Harriksenkin rinnuksissa, vaikkei sitä karvaa pahemmin olekaan.