Niin se vaan alkaa kesä olla ohi. Viimeiset ulkokisat olivat menneenä viikonloppuna ja eilen viimeiset tokotreenit. Eipä sen puoleen, tokossa oli jo niin pimeää, että hyvä kun näki koiran luoksetulossa. Joku on pöllinyt seuran tokokentän valot. Onneksi Vilissä on tuota valkoistakin, ettei aivan vain tumma köntti lähestynyt. Eilen oli viimeinen tokokerta ja sen johdosta otettiin ns. epikset. Paikallaolo + kolme muuta liikettä. Valitsin Vilille liikkeestä maahan luoksetulo ja liikkeestä seisominen. Hyppyä en viitsinyt noin pimeällä ottaa. Paikallaolossa ei mennyt ekalla käskyllä maahan, mutta kun yskäisin niin koira sinkosi maahan. Jännä, tuota ei ole kyllä koskaan ennen tehnyt. Toki sitä olen nähnyt muilla koirilla. Liikkeestä maahanmeno meni hyvin, pysähtyi nopeasti malttoi liikkeen loppuun asti. Luoksetulokin oli super, koska koira vieläpä löysi minut sieltä pimeästä. Liikkeestä seisomisessa pysähdys oli hieno, mutta kun palasin luokse koira kääntyi. Joten loppuasento muuttui 90 astetta oikeasta. Hienosti kuitenkin meni, koska en palkannut liikkeiden välissä ollenkaan.

Viikonloppun Jepelle oli kolme starttia ja harrikselle yksi hypäri Jepelle hylky ja kaksi nollaa, Harrikselle hylky (ylläri..not). Kylläpä taas oli kiva ohjata Jeppeä, kun Jeppe toimii. Hylkyratakin oli harmillinen, melkein nolla(voitto), mutta toiseksi viimeisellä esteellä kielto ja hylkäys. Mahdollisesti kuva materiaalia tulossa. Harriksen hylyssä ei ollut hyvää kuin paikalla pysyminen ja kepit. agiradoilla tuomari tykkäsi laittaa putken päitä vierekkäin ja sehän toimi meille.

Nyt alkaa siis perustreenikausi, Harrikselle kontakteja kontakteja ja pieniä yksinkertaisia ohjausliikkeitä. Kontaktit on mennyt täyttä alamäkeä koko kesän. Otin koiran takaisin remmiin back to the basic, siltikin himmailu. Yritin remmillä avittaa lopun vauhdittamisessa, jolloin himmailu alkoi jo laskun alusta. Joten vaihdoin namikupin ihan lähelle, tällä ainakin mennään täysillä loppuun asti.