Sunnuntaipäivä vyörähti epiksissä. Tämä oli toinen kerta, kun Vilin kanssa mentiin epävirallisiin. Osallistuttiin alokasluokkaan, sillä sehän meillä on tavoitteenakin. Kisa meni tosi hyvin Vilin kannalta. Tällä kertaa Vili jaksoi jo tehdä suorituksen loppuun ilman suunnatonta pitkästymistä. Alla siis kootut selitykset eri liikkeistä.

luoksepäästäväisyys: 9½ (*1) Vili ei yllätys yllätys meinannut pysyä  turkissaan, kun tuomari tuli moikkaamaan eli nousi perusasennosta seisomaan, mutta muuten malttoi olla hienosti.
paikallaolo: 10 (*3) Vili toimi hienosti, malttoi odottaa sen pitkän 2 minuuttia paikallaamaten, toki katseli ympärilleen, kun naapurikoira ei halunnut pysyä maassa ja toisella puolella kuului vinkumista.
seuraaminen kytkettynä: 9 (*2) perusseuraaminen vilimäisen hyvää, mutta välillä pieniä haahuiluja.
seuraaminen taluttimetta:  6 (*4) tässä se paketti sitten levis, koira seurasi hitaasti aivan liian jäljessä, käännökset löysiä, ja muutenkin tässä vaiheessa teki mieli myydä Vili eniten tarjoavalle :)
liikkeestä maahanmeno: 5 (*2) seuraaminen jo lähti löysästi, ja käskyn saatua jäi seisomaan, uudesta käskystä meni maahan, loppu ok.
luoksetulo: 10 (*3) tässä koira tuli takaisin hallintaan, kun tämä liike on sellainen minkä Vili tosissaan osaa. Liike oli oikeastaan täydellinen.
liikkeestä seisominen: 8 (*2) koira pysähtyi käskystä, mutta hiippaili vielä pari askelta, siitä pisteiden menetykset.
hyppy: 8 (*2) tassu kävi hypätessä esteeseen, joten pisteiden menetyksiä tuosta.
kokonaisvaikutus: 9 (*1) työskentely silloin, kun haluaa erinomaista. Erittäin iloista ja lupaavaa työskentelyä.
->yhteensä 162½ pistettä, I-tulos