Piirimestaruudet on nyt skabattu. Skabat alkoivat agiradalta, josta Harris sai sen ihka ensimmäisen nollan kolmosista, oli myös tuolla nollalla kiinni PiiriM-pronssista. Hypäri puolestaan ei mennytkään aivan nappiin. Harris ei tullut mu valssiin alusta, vaan pääsi suihahtamaan längistä ja siitä lähtikin ohjauskoodit uusiksi. Hyllyksihän se sitten meni. Lähtöruudussa odottamiset olivat varmaan parhaat koko Harriksen kisauran aikana.

Jepelle tuli eka radalta vitonen, puomin alastulokontaktilta (Mun mielestä kyllä osui), muuten hieno rata, ihanneaikakin olisi alittunut reilulla viidellä sekunnilla. Hypärin 45cm:n rimat oli kyllä liikaa Jepelle, sen näki jo hypyistä. Eka rima putosi takakierrossa, yhden takaakierron  meni ohikin, mikä ei kyllä ole ollenkaan jeppeä. Hyllyksi meni siis tämäkin. 

Joukkueskabojen rata oli kiva, vauhdikas, mutta kuitenkin sellainen, jossa virheitäkin tulee. Alla kutakuinkin piirros siitä. Harriksen muu joukkue oli pedannut oivan tilaisuuden Harrikselle, sillä alla oli kolme nollaa. Ei paineita. Kaikki meni hienosti 10 hypylle asti, jonka Harris kiersi, siitä kuitenkin jatkettiin. Lopussa kiersi hypyn  18, jonka jälkeen hylkäydyttiin. Pitäisi jo oppia, että se mikä sopii Jepelle ei aina sovi Harrikselle, kuten tuo loppu, joka meni Jepen kanssa hienosti. Vedätin aina 19:lle toista, jonka jälkeen kiepsautus 20:lle. harrikselle ois varmaan toiminut takaaleikkaus ja sylkkäri. Harriksen joukkue vei minien kullan ja Jepen medien hopean.